Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
8929 Postów
Maniak
bad harry napisał:
no to wróćmy do tematu .........ile zarabia BARDZO DOBRY lakiernik ...ZARABIA BARDZO DOBRZE...
Niemniej zawsze mniej , niż właściciel lakierni , w której akurat przyszło Temuż robić...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
no to oczywiste bo jak by lakiernik zarabiał więcej to nikt nie chciał by zostać właścicielem lakierni tylko lakiernikiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
za prysniecie auta to 20 000 nok bez przygotowania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
fullcasco napisał:
za prysniecie auta to 20 000 nok bez przygotowaniaCasco ...casco...Ty jak coś walniesz to ani przypiął ani przyłatał...
Jak można coś prysnąć bez przygotowania....toć to by się karoserii ani godziny nie trzymało...!!! .
Co prawda , bez przygotowania można i sobie prysnąć , jak się jest po pijaku ,
jednak wtedy na pewno gacie są mokre ,że aż wstyd ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
gabriel napisał:
Marcinlbn napisał:...ja tam nie widzę nic logicznego w takiej ilości znaków interpunkcyjnych i tym pogrubionym różowym kolorze.
NASTĘPNY... GRZBIETOWIEC...mundry... ode INTYRPYNKCJI... .
Dzięki takim postaciom jak TWOJA I TEJ TWOJEJ PRAWDZIE ugruntowuje się poprawne stwierdzenie ,
że Osoby które nic Swoimi wypocinami nie wnoszą a chcą przez moment zaistnieć .
Istnieją tylko poprzez NEGACJĘ Innych... a zwłaszcza czepiają się pisowni Tychże ...

DALTONISTO , KOLOR KTÓREGO UŻYWAM , to kolor PURPUROWY...!!!
Nawet tu nie potrafisz zaistnieć poprawnie....

Powiedz jaki mam interes żeby zaistnieć na tym forum? To że sobie pisze coś tutaj to tylko jako mały przerywnik w pracy albo z nudów wieczorem. Jakbyś czytał uważnie to co piszę to zauważyłbyś że ja niczego nie neguje a tylko pokazuję fakty. Co do koloru... purpurowy, różowy co za różnica, na telefonie z którego pisałem wyglądał jak różowy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
gabriel napisał:
fullcasco napisał:
za prysniecie auta to 20 000 nok bez przygotowaniaCasco ...casco...Ty jak coś walniesz to ani przypiął ani przyłatał...
Jak można coś prysnąć bez przygotowania....toć to by się karoserii ani godziny nie trzymało...!!! .
Co prawda , bez przygotowania można i sobie prysnąć , jak się jest po pijaku ,
jednak wtedy na pewno gacie są mokre ,że aż wstyd ...

Gabriel , Ty ,,smoku,, pijesz piwo a póżniej pryskasz...........
Popatrz w lewo , do góry.........ja patrzę i widzę jaką masz teraz minę

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
cyganka napisał:Gabriel , Ty ,,smoku,, pijesz piwo a póżniej pryskasz...........

CICHO ...
Wrzuciłem do pralki i po kłopocie , słoneczko czadu daje , to na wietrze pranko będzie suche w tri miga ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
gabriel napisał:
cyganka napisał:Gabriel , Ty ,,smoku,, pijesz piwo a póżniej pryskasz...........

CICHO ...
Wrzuciłem do pralki i po kłopocie , słoneczko czadu daje , to na wietrze pranko będzie suche w tri miga ...

Dobrze......., już wychodzę stąd w ,, tri miga ,,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Monte Weres
(MonteWeres)
Wiking
witam slyszalem ze ma pan kolege lakiernika ja w chwili obecnej sszukam pracy jako lakiernik samochdowy pracuje w zawodzie juz 17 lat.jesli ktos mi pomorze w znalezieniu pracy w Norwegi zaplace 5 tys, zl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
MonteWeres napisał:
witam slyszalem ze ma pan kolege lakiernika ja w chwili obecnej sszukam pracy jako lakiernik samochdowy pracuje w zawodzie juz 17 lat.jesli ktos mi pomorze w znalezieniu pracy w Norwegi zaplace 5 tys, zl.
Po co komus placic - sam szukaj. Pisz podanie i CV i wysylaj.
tjenester.nav.no/stillinger/stilling?sort=akt&rpp=50&p=0&ID=9375918&rv=al&s4=120575
m.finn.no/job/fulltime/search.html?q=bil-lakkerer
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok